Fittebben, egészségesebben, boldogabban!

Jólétcsokor

Új év új kezdet? Miért ne! 2.rész

2020. január 02. - Jólétcsokor

 

Új év új kezdet? Miért ne! Vágj bele! Segítek!

Ha úgy döntöttél, hogy követed sorozatom, akkor a következő napokban rengeteg ötlettel jövök, amikkel rövidesen tényleges eredményeket érhetsz el, javulni fog a közérzeted, miközben a súlyod is csökken.

Ahogy ígértem, kifejtem mire is gondolok az előző részt kicsit kibontva. Egyszerű, könnyen kivitelezhető ötleteket ajánlok arra hogyan teheted könnyebbé és hatékonyabbá az életmódváltást, hogy biztos elérd célod. Januári sorozatomban egyszerű, könnyen követhető tippekkel jövők, amiket, ha elszántad magad, akár azonnal be is vezethetsz! Minden apróság számít!


Igyál!
Megfigyeltem, hogy az emberek többsége túl keveset iszik, sőt a többség nincs is tisztában azzal, hogy valójában csak szomjas és nem éhes. Hogy tényleg el tud dönteni mire is van szüksége a szervezetednek, próbáld ki a következő tippeket és lehet, hogy rájössz, hogy csak szomjas voltál!
Kezdd a napot 1 pohár folyadékkal!
Cseréld le a kalóriadús italokat teára, ásványvízre. Majd fokozatosan cseréld le, hagyd el a folyékony kalóriákat!
Minden étkezés előtt fogyassz el egy pohár vizet!
Egyél többször levest!
Figyeld mennyi folyadékot fogyasztasz a nap folyamán és próbáld fokozatosan emelni a mennyiséget!


Miért lesz ez jó és hogy hat a szervezetedre ez a változtatás? A plusz folyadék segíti az anyagcsere folyamataid. A hozzáadott cukor tartalmú italok elhagyása csökkenti a kalória bevitelt. A folyadék telítő hatása miatt kevesebbet fogsz enni a kalóriadús ételekből. De megeshet, hogy a dehidratáltság megszűnésével elmúlik az éhség is. Fogyassz több ásványvizet, teát, ha kedvet érzel, kísérletezz turmixokkal - kedvenc gyümölcsöd , tej, fahéj keverékéből.

Holnap jön a folytatás!  

Kassy

A bejegyzés trackback címe:

https://joletcsokor.blog.hu/api/trackback/id/tr8615911910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása