Fittebben, egészségesebben, boldogabban!

Jólétcsokor

Kerüld el a boldogtalanságot, depressziót - vedd a kezedbe az irányítást!

2020. január 19. - Jólétcsokor



Kerüld el a boldogtalanságot, depressziót és vedd a kezedbe az irányítást!

Utálod magad, nem szereted a tested, már tükörbe nézni sem szeretsz és nyűgös vagy az egész állapottól... megértem!  De tudd: nem más hibája a kialakult túlsúlyod! A te döntéseid, étkezési szokásaid, életmódod vezetett oda, ahol most tartasz!

Viszont te vagy az is, aki változtatni is tud ezen! Megszabadulhatsz ettől az érzéstől! A tehetetlenség érzésed leküzdésére cselekedj! Alakítsd át az életmódod, az étrended - ezzel a tested is olyanná formálódik, amilyennek szeretnéd látni. Légy tudatosabb, tervezz és idén érd el célod!

 

Az életben csak egy dolog állandó a változás!

Ne félj belevágni, később büszke leszel magadra! Légy bátor, ne aggódj a változás miatt, sőt te keresd!

Tippek a sikerhez:
Ne ijedj meg attól, hogy közben megválsz pár, rég nem működő szokástól! Nem vesztesz el semmit, hiszen az élet bebizonyította, hogy nem volt hasznodra.
Tény, ha valamin változtatsz, akkor a többi dolgot is újra kell tervezni. De a problémázás helyett nézd a jó oldalát! Új dolgokat fogsz kipróbálni, tapasztalatokat gyűjtesz, megújulsz a változtatásokkal.
Nézegess új recepteket, keress érdekes, új fogásokat, amiket szívesen kipróbálnál.
Szerezz tapasztalatokat! Keress hasonló érdeklődésűeket, támogatókat, vagy olyat, akiről tudod, hogy ő is fogyni akar, működjetek együtt! Egymást segítve könnyebb lesz kitartani, mint egyedül belevágni.
Ha kitartasz az elhatározásod mellett, erősödik az önbizalmad és újra, más oldalról fedezed fel magad a folyamat során. Ezáltal  változol, fejlődik önismereted, a képességeid. 


Utólag látni fogod döntésed előnyeit! 
Nemcsak a súlyod csökken, energikusabb, fittebb és egészségesebb leszel, hanem azzal, hogy képes vagy kezedbe venni az irányítást, dönteni, terved következetesen véghezvinni, növeli önbizalmad is!

Kezdetben számíthatsz rá, hogy fennakadásokkal, súrlódásokkal fog járni, nem lesz mindig könnyű kitartani. Ha mindezek ellenére folytatod, idővel úgy fogsz rá visszaemlékezni, hogy megérte és boldoggá tesz ez a döntés, tényleg élvezheted az eredményét!

Pezsdítsd fel magad! Ne félj változtatni és felkavarni az állóvizet! Bátran szabadulj meg nem működő szokásaidtól, amik csak hátráltatnak!

Legyél fitt, egészséges és boldog az új évtizedben! Sok sikert valósítsd meg mihamarabb célod!


A következő részben a stresszről lesz szó.

 

Kassy

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://joletcsokor.blog.hu/api/trackback/id/tr1615911948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása