Fittebben, egészségesebben, boldogabban!

Jólétcsokor

Megújulás

2021. június 01. - Jólétcsokor

 

Harmonikus újrakezdés

megujulas_tw_1.jpg

Megújulás

Ha úgy érzed, hogy a dolgok nem változnak körülötted, stagnálsz, nem haladsz a céljaid felé, vagy nem lelkesedsz semmin, elakadtál, akkor egy kis megújulásra van szükséged!

Pár dolog, amit megtehetsz magadért, azért hogy jobban érezd magad

Kerülj komfortzónádon kívülre
A megszokott, kényelmes állapotban nem nagyon történnek új dolgok. Csupa ismert kihívással szembesül. Viszont, ha keresed az új lehetőségeket, tanulsz, új dolgokba kezdesz, akkor vonzani fogod az új helyzeteket, új emberekkel ismerkedsz. Azzal, hogy új tapasztalatokat szerzel, új inspirációkat fogsz érezni

Keresd sikeres és pozitív emberek társaságát
Figyeld meg a szokásaikat, viselkedésüket. Kezdj el hasonló mintákat kialakítani saját életedben. Hallgasd meg történeteiket, arról, hogy ők hogy élnek, mit hogyan csinálnak. Formáld a gondolkodásod hasonlóra. Rövidesen megfigyelheted a változást. Jobban fogod érezni magad és boldogabb, sikeresebb leszel te is.

Mentális megújulás napi szinten
Gyakorold a megismert, új mintákat, szokásokat. Fokozatosan cseréld le a régi, nem működő megközelítéseket, szokásaidat és helyettesítsd ezeket újakkal. Ezáltal is új dolgokat fogsz vonzani életedbe. Megfigyelheted, hogy produktívabbá válsz és elkezdesz haladni.

Vigyél rendszert életedbe
Alakíts ki egy neked megfelelő napirendet, amiben helye van a konstruktív pihenés, feltöltődés mellett valamilyen formában a rendszeres mozgásnak is, aludj eleget. Figyelj oda picit, hogy mit eszel - fogyassz több friss terméket, zöldségeket, gyümölcsöket és több fehérjét. Kerüld a feldolgozott, sok cukrot és rossz zsírokat is tartalmazó, nagy szénhidrát tartalmú ételeket. Ezzel fizikai szinten is lendületet kapsz. Feltöltődsz és energikusabb leszel.

Örülj a sikereknek! Dicsérd meg magad, ha megvalósulnak apróbb céljaid. Haladj a nagyobbak felé bátrabban. Ha foglalkoztat egy új terv, vágj bele bátran, ne várj semmire.
Élvezni fogod a haladást, a változást, az új élményeket és tapasztalatokat! Sok sikert az átalakuláshoz!

Kassy

 

 

 

 

Már a Youtube-on is megtalálsz! Az  itteniektől többnyire eltérő tartalommal várlak - 

JÓLÉTCSOKOR: https://www.youtube.com/channel/UCF5BB9WmGs-qWLct8FAK4Bw és

https://joletcsokor.blog.hu/

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://joletcsokor.blog.hu/api/trackback/id/tr9916574444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása